Menu
Your Cart

Γαβριηλίδης

Φίλτρα

37 ποιήματα
-10 %
Κοιτάχτηκαν κα τα χείλη δάκρυσαν. Φιλήθηκαν κι αναστέναξαν τα άνω άκρα. Ορκίστηκαν και τα μέλη πόνεσαν. Αλγεσίδωρος ο έρως παραλήρησε στην πόλη και σύρθηκε στους κόλπους της. Πλέκοντας μύθους...
12,72€ 11,45€
Music Memoirs
-10 %
Όλα ξεκίνησαν, τον Σεπτέμβριο του 2014 στις Νύχτες Πρεμιέρας, στο διάβασμα μίας και μόνο φράσης: "Imagine the world without music". Οι συνειρμοί έφεραν μνήμες που αβίαστα έγιναν αφηγήσεις μιας ζωής γεμάτης μουσική. Από τον Παπακωνσταντίνου στον Ατρόμητο, μέχρι τον Mark E. Smith στο Gagarin, κι από τ..
8,48€ 7,63€
Αδιέξοδο
-10 %
O Κώστας, ένας νέος δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη, αγωνίζεται να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις και στις δυσκολίες της σύγχρονης μνημονιακής Ελλάδας. Στις σελίδες του βιβλίου, μέσω της κατακερματισμένης αφήγησης, ξεδιπλώνεται η πορεία της ζωής αυτού του νέου άνδρα από την αποφοίτησή του από τη Νομική μ..
12,72€ 11,45€
Αθήνα - Σικάγο, Σικάγο - Αθήνα
-10 %
Ο Αλέξανδρος γυρίζει στην Αθήνα ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα που ήταν στην Αμερική. Σκοπός του ταξιδιού του είναι η τακτοποίηση των περιουσιακών του θεμάτων. Εκεί, στην Αθήνα, συναντά το παρελθόν του και παρατηρεί την πόλη όπου μεγάλωσε, τη γειτονιά του και τις αλλαγές που έχουν συμβεί τα χρόνια π..
12,00€ 10,80€
Αϊ χαρές και αϊ πάθια της πατρίδας
-10 %
Κολυμπάω ύπτιος. Μόνος. Τέλεια ηρεμία. Δεν φτάνει ως εδώ η ξέχειλη συναυλία των τζιτζικιών. Φτάνουν όμως οι στεγνές ευωδιές του βαθυπράσινου παράδεισου, που γλιστράει απαλά ως τη θάλασσα. Λαμπικαρισμένο στα νώτα μου το γαλάζιο διάφανο και τα πράσινα ρεύματά του. Ο ουρανός πάνω εκτυφλωτικά γαλάζιος. ..
12,72€ 11,45€
Αίμα μηχανή
-10 %
Ο Ρεστ, ένας μαλθακός εργένης, αναζητά το βαθύτερο νόημα της ζωής του σε έναν φουτουριστικό κόσμο όπου οι Μηχανές, τα απόρθητα υπόγεια κάστρα της τεχνοεπιστήμης, κυριαρχούν κάτω από τη ζούγκλα της Αμηχανίας. Με συντροφιά έναν χαδιάρη γατούνελο κι έναν ευφυή υπολογιστή, αναλαμβάνει να φέρει στο φως τ..
18,02€ 16,22€
αναcoda
-10 %
σουφιστήςγύρναγα γύρω γύρω μέχρι να βρω τις λέξειςείμαι σε στύση είναι hard on me κάτι μήνες τώραδυσλεξία..
10,60€ 9,54€
Αναψηλάφηση
-10 %
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΛΗΞΕΩΣΤα διαστήματα μεταξύ τους·μεταξύ εκείνηςτου ζαμπόν και του τυριού, της κρέμας γάλακτος και του καπνιστού σολομού, της μαρμελάδας και του παγωτού·της μπίρας, του ντεπόν, του προφυλακτικού.Αναλώσεις κατά προτίμηση... προσεχείς ή περασμένες· λήξεις μικρές,..
10,60€ 9,54€
Ανεξίτηλη συνάντηση
-10 %
ΤΟ ΦΤΕΡΟΤο λαχάνιασμα της καρδιάς σου Ήταν παιχνίδισμα στα όνειρά μου Μα τώρα είσαι μια κόκκινη παραζάλη Που μου τρυπάει το κεφάλιΉθελα ένα κυνηγόσκυλο Άριστης ράτσας Από υψηλή τάξη Μα εσύ ούτε ένα φτερό δεν μπορείς να πιάσεις Όλη την ώρα γκρινιάζεις Το μυαλό σου το έχεις σ..
10,60€ 9,54€
Ανθούλα Σταθοπούλου - Βαφοπούλου: Μια παρουσιάση από την Έλενα Χουζούρη
-10 %
Αν η Ανθούλα Σταθοπούλου-Βαφοπούλου [1909-1935] ζούσε στην Αθήνα, είχε ερωτευτεί τον Καρυωτάκη, είχε γράψει ερωτικά ποιήματα γι' αυτόν, είχε εμπλακεί στο κλίμα της εποχής που θα ονομαστεί καρυωτακισμός, ίσως η ποίησή της αλλά και ολόκληρο το έργο της -διηγήματα, θέατρο- να μην είχαν παρασυρθεί στη δ..
10,60€ 9,54€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 192 (16 Σελ.)