Menu
Your Cart

Ιωλκός

Φίλτρα

17 ρουμπίνια
-10 %
Brand: Ιωλκός
Τι είναι γραφή; Γραφή είναι ένα παιγνίδι με λέξεις. Αρχικά, φαίνεται απλό. Τι πιο απλό, από το να βάλεις κάμποσες λέξεις στη σειρά!Το ίδιο και στην ομιλία, λες... λες..., αυξομειώνεις τον τόνο της φωνής σου, χειρονομείς, απαντά ο άλλος, διακόπτεις και ξαναρχίζεις. Γυρίζεις πίσω και λίγα θυμάσαι ..
10,00€ 9,00€
Άδυτα
-10 %
Brand: Ιωλκός
Φως και σκοτάδι, ακροβάτες πάνω στη ρωγμή της ύπαρξης. Φως προβάλλει απ’ τις χαραμάδες των σκιών, και καθώς αγγίζει με τις φτερούγες του την πλάση, χαρίζει πνοή, γεμίζει τον αέρα με χρώματα ιδανικά, γνώριμα. Σκοτάδι απλώνει μαύρο μελάνι πάνω στο λευκό κρίνο της ανάσας.Μία ποιητική συλλογή για τα..
10,00€ 9,00€
Αληθινή ώρα
-10 %
Brand: Ιωλκός
Ποιήματα γεμάτα εκμυστηρεύσεις, αληθινές στιγμές, προβληματισμούς κι ελπιδοφόρα μηνύματα.ΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙΕκείνο που θυμάμαι πιο πολύ από τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις είναι η θάλασσα τη μέρα και τη νύχτα τ’ αστέρια. Με τη ροή της θάλασσας τραγούδαγα και με των άστρων τις επιρροές ονειρευό..
10,00€ 9,00€
Ανελκύστε τη Σελήνη
-10 %
Brand: Ιωλκός
Διηγήματα - βαγόνια κυλούν πάνω στις ράγες του μαγικού ρεαλισμού. Η λογοτεχνική αμαξοστοιχία ταξιδεύει σε μυστηριακά τοπία διατρέχοντας πότε σήραγγες νουάρ πότε αινιγματικές γέφυρες. Σε κάθε σταθμό, η έκπληξη παραφυλάει σαν λάγνα γυναίκα οδηγώντας τον αναγνώστη στ’ άδυτα ενός απρόσμενου τέλους.Ξ..
10,00€ 9,00€
Ανθρώπινο σημειωματάριο
-10 %
Brand: Ιωλκός
Η συλλογή αποτελεί ένα σημειωματάριο ζωής. Εκφράζει μία παιδικότητα, έναν ανιδιοτελή ρομαντισμό ανθρώπινων συναισθημάτων. Αγνότητα, καλοσύνη, πραότητα, αγάπη, πόνος, ελευθερία εκφράζονται με πάθος. Το βιβλίο αγγίζει, προβληματίζει τον αναγνώστη και πραγματεύεται καίρια ζητήματα της ύπαρξής του -το Θ..
10,00€ 9,00€
Από τη μια στιγμή στην άλλη
-10 %
Brand: Ιωλκός
Ο Λέανδρος τριγυρνούσε στους δρόμους. Είχε χάσει τη δουλειά του, την κοπέλα που επρόκειτο να παντρευτεί, ίσως και τη ζωή του όλη.Μια σκέψη, ένα παιχνίδι τον έβαλε σε άγνωστους δρόμους. Άρχισε να παρακολουθεί τα κινητά τηλέφωνα των συμπολιτών του. Μπήκε στις ζωές τους.Το παιχνίδι, όμως, τον ο..
10,00€ 9,00€
Αποστολή στον πλανήτη
-10 %
Brand: Ιωλκός
Έτος 2050. Με εντολή της NASA πραγματοποιείται η αποστολή "Theia II" στον πλανήτη Θεία - πέντε χρόνια μετά την πρώτη αποτυχημένη αποστολή.Ποια μυστικά κρύβει αυτός ο πλανήτης με το μυθικό όνομα της μητέρας του Ήλιου και της Σελήνης, και που η σύγκρουσή του με τη Γη πριν 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια..
10,00€ 9,00€
Ασύμβατες διαδρομές
-10 %
Brand: Ιωλκός
Η προφορική μαρτυρία ενός υπερήλικα αφηγητή -για τη νιότη του, τα χρόνια της Κατοχής, του Εμφυλίου και της μετεμφυλιακής Αθήνας- διεκδικείται συναισθηματικά από την κόρη του Άννα κι ερευνητικά από μια παλιά της φίλη και ιστορικό, τη Σοφία.Ανταγωνισμοί, μικροπάθη, μοναξιά και καθηλώσεις των δυο γ..
10,00€ 9,00€
Άτρακτος
-10 %
Brand: Ιωλκός
Μετά την προδοσία της φαινόμενης ως ανεξάντλητης ορμής...Η ασταθής ισορροπία μιας διεισδυτικής αποδόμησης και η ανάταξη ως ηθική επιταγή. Ο βιωματικά αξιακός Ενεστώτας συνυφαίνεται και αντινομεί με την απαιτητή πράξη, βρίσκοντας στη σιωπή, τη διάσταση του ζωτικού του χώρου, όπου και ανακρυσταλλώ..
10,00€ 9,00€
Αυγές και ψυχές για την Ευρώπη
-10 %
Brand: Ιωλκός
Η τρίγλωσση ποιητική συλλογή της Βούλας Μέγα, είναι μία ωδή στις χώρες που συνθέτουν την Ευρωπαϊκή Ένωση κι όχι απλά σαν συμπαίκτες σ' ένα μοναδικό πολιτικό σχέδιο.Τοπία με ψυχή, όραμα, ενέργεια, πολυπολιτισμικά κι ανεξάντλητα, πάμπλουτα μες στη διαφορά τους και τις ασυμφωνίες τους, προσκαλούν ν..
15,00€ 13,50€
Αυτί [2009-2019]
-10 %
Brand: Ιωλκός
Ένας κοινωνικός ερευνητής κρυφακούει διαλόγους και υποκλέπτει τις σκέψεις των γύρω του. Ωτακουστής κι εμπαθητικός στα άκρα. Μέχρι να συναντήσει τον ίδιο του τον εαυτό...Η δεκαετία της κρίσης [2009-2019] στο παρασκήνιο, τα ανθρώπινα στο προσκήνιο.***...Οι ηδονές του αυτιού είναι το αποκού..
10,00€ 9,00€
Αφόρετα λόγια Αφόρετα λόγια
-10 %
Brand: Ιωλκός
Aνθολογία ποίησης της ομάδας δημιουργικής γραφής του Κέντρου Ημέρας "Λωτός" του Ελληνικού Κέντρου Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης "Κωστής Μπάλλας".Τα γραπτά των ποιητών είναι φωνές εμποτισμένες άλλοτε με απτή ευαισθησία και διορατικότητα και άλλοτε με σκωπτικότητα και κυνισμό. Είναι α..
10,00€ 9,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 81 (7 Σελ.)