Menu
Your Cart
Λόγω των συνθηκών του COVID - 19 ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην επεξεργασία και αποστολή της παραγγελίας σας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Μελάνι

Φίλτρα

24 ποιήματα για την μετακόμιση
-10 %
Brand: Μελάνι
Αν είχα γεννηθεί μεγάλη θα έβγαινα από το μαιευτήριο θα ναύλωνα ένα ταξί να με έκανε ένα γύρω στην πόλη. Θα μπλέκαμε στην κίνηση θα έβλεπα τον κόσμο να περνάει βιαστικά το φανάρι τους άστεγους τις τράπεζες τ' αυτοκίνητα και τα σχολεία τα νοσοκομεία και τα μαγαζιά.Αν είχα γεννηθεί ..
7,00€ 6,30€
Aequus Nox
-10 %
Brand: Μελάνι
"...ο χρόνος είναι μια κόκκινη τελεία που σημαδεύει από μακριά την καρδιά σου. Ένας ταχυδακτυλουργός που σέρνει ένα μεγάλο μπαούλο πίσω του. Ποτέ δεν ξέρεις τι έχει μέσα. Ο χρόνος είναι γεμάτος φίδια εκπλήξεις. Ο χρόνος είναι ο Μαιτρ οπότε αναγκαστικά εσύ θα είσαι η Μαργαρίτα. Θα σε οδηγήσει σε μ..
10,00€ 9,00€
Golden Girl
-10 %
Brand: Μελάνι
Η Ζωή είναι φιλόδοξη. Η Ζωή είναι δυναμική. Η Ζωή είναι επιτυχημένη. Η Ζωή είναι εντελώς μόνη. Εργάζεται σε μεγάλη τράπεζα επενδύσεων στο Λονδίνο, παίρνει το αεροπλάνο με τη συχνότητα που άλλοι παίρνουν ταξί, οργώνει τις αίθουσες συσκέψεων πάνω σε ψηλοτάκουνες γόβες. Μέχρι που το σύμπαν της καταρρέε..
17,00€ 15,30€
IBBUR: Οι εβραίοι της Κρήτης 1900-1950
-10 %
Brand: Μελάνι
Στον εβραϊκό μυστικισμό η λέξη "Ibbur" σημαίνει εγκυμοσύνη και αναφέρεται στην προσωρινή μετοικεσία μιας άλλης πρόσθετης ψυχής στο σώμα ενός ζωντανού ανθρώπου, ώστε να επιτελεστεί ένα έργο.Αισθάνθηκα ότι οι ψυχές των Εβραίων της Κρήτης που χάθηκαν άδικα στη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής του νη..
17,00€ 15,30€
Άγνωστοι αγαπημένοι Άγνωστοι αγαπημένοι
-10 %
Brand: Μελάνι
Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣΕίχαμε έναν έρωτα ανεκπλήρωτο· ανελέητο δηλαδή. Γιατί το έλεος προσφέρεται συνήθως μέσ' από μια καταστροφή κι εσύ στέκεσαι ακόμη όρθιος στην εξώπορτα δίχως να φεύγεις ενώ φεύγεις και έρχεσαι τακτικά κι εγώ μετρώ τα χρόνια με τις διαδρομές των σχολικών λεωφορείων και τις διακοπές στη θά..
10,00€ 9,00€
Άλλες γεύσεις
-10 %
Brand: Μελάνι
ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΠιέζεις με τα δόντια, σπάει το φλούδι,ο καρπός φτάνει στη γλώσσα.Θα το κάνεις ξανά, ξανά, ξανά.Κερδίζει όποιος τελειώσει πρώτος.Έτσι παίζεται το παιχνίδι.Εσένα όμως δεν σου αρέσει.Μαζεύεις τα τσόφλια, ανοίγεις το στ..
8,00€ 7,20€
Αντιστίξεις
-10 %
Brand: Μελάνι
Η μουσική τριλογία του Γιάννη Ευσταθιάδη συγκεντρωμένη σε έναν τόμο. Η μνήμη, η ζωή, η μουσική αλλά και οι υπόλοιπες τέχνες, ακολουθούν απρόβλεπτες διαδρομές και σχεδιάζουν έναν πολιτιστικό χάρτη που ξεπερνά κατά πολύ τα όρια του προσωπικού.Αν, κατά βέβηλη παραφθορά ενός πασίγνωστου αφορισμού, μ..
28,00€ 25,20€
Απ' το αλέτρι στο smartphone
-10 %
Brand: Μελάνι
"Ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία η ζωή δεν άλλαξε τόσο δραστικά όσο τον 20ό αιώνα". Με αφορμή αυτή τη φράση ο Κωνσταντίνος Πουλής άρχισε να καταγράφει συζητήσεις με τον πατέρα του, εκπρόσωπο αυτής της γενιάς που βίωσε όσο καμία άλλη το τεράστιο εύρος των αλλαγών του περασμένου αιώνα, από τα γουρνοτσάρου..
16,00€ 14,40€
Αποθήκη καταλοίπων ηδονής
-10 %
Brand: Μελάνι
Joseph Schneller. Γεννήθηκε στις 30-2-1878. Γόνος αστικής οικογένειας. Ύστερα από διάφορες επισκέψεις σε γιατρούς και ψυχιατρεία, εγκλείσθηκε στο ίδρυμα Έγκλφινγκ (1907) με διάγνωση κατατονίας. Παρέμεινε στο ίδρυμα μέχρι την εξόντωσή του (Ιούλιος 1943) από ασιτία μακράς διάρκειας. Ένας από τους δεκά..
8,50€ 7,65€
Αφόρετος χειμώνας
-10 %
Brand: Μελάνι
[...] Στα περισσότερα ποιήματα της Νάγιας Κυριαζοπούλου η ομορφιά επιχειρηματολογεί, εντασσόμενη στο γενικότερο κλίμα που διαμορφώνουν ή, αν θέλετε, ένα σκηνικό πρόσφορο για μιαν εξομολογητικής υφής επιχειρηματολογία των αισθημάτων, όπως αυτά περιβάλλουν πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις που κινούν..
9,00€ 8,10€
Βραχνός προφήτης
-10 %
Brand: Μελάνι
ΗΜΕΡΟΣ ΥΠΝΟΣΧιόνι σεντόνι τρυφερό για του φιδιού τον ύπνο. Χιόνι και πένθιμο σκυλί βραχνός προφήτης.Με νύχια παγωμένα ο λύκος κρύβεται. Με φόβο οι ζωντανοί την πόρτα κλείνουν.Κοιτάς απ' το παράθυρο: Καπνίζουν τα πηγάδια. Χιόνι· κι ανάψαν τη φωτιά στον κάτω κόσμο.Ο κυνηγός στο πέρα..
16,00€ 14,40€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 79 (7 Σελ.)